Infosys Placement Papers 2014 Download Solved Test Paper Online PDF

By | August 20, 2014

Infosys Placement Papers 2014

Infosys placement papers 2014 helps the freshers as well as experienced applicants who are waiting to get place in Infosys. Here on this page our team bharatrecruitment.com provides the solved test paper for the candidates who are looking for a placement in Infosys.

The Infosys Technologies is a top most software company in India. The paper includes the aptitude and various subjects questions as framed below, you can take the help of these sample questions for a good preparation of the test.

Get PDF from below:

Infosys Placement Papers

Solved Test Paper with Answers:

1. Nithin was counting down from 32. Sumit was counting upwards the numbers starting from 1 and he was calling out only the odd numbers. What common number will they call out at the same time if they were calling at the same speed?

  1. 19
  2. 21
  3. C.22
  4. They will not call out the same number
  5. None of these.

Answer: 4

2. Radha moves towards South-east a distance of 7 km, and then she moves towards West and travels a distance of 14m. From here, she moves towards North-west a distance of 7 m and finally she moves a distance of 4 m towards East and stood at that point. How far is the starting point from where she stood?

  1. 3 m
  2. 4m
  3. C.8 m
  4. D10 m
  5. E.11 m

Answer: 4

Directions (Questions 3-10): Which of phrases given below each sentence should replace the phrase printed in bold type to make the grammatically correct? If the sentence is correct as it is, mark ‘E’ as the answer.

3. You need not come unless you want to.

  1. You don’t need to come unless you want to
  2. You come only when you want to
  3. You come unless you don’t want to
  4. You needn’t come until you don’t want to
  5. No correction required

Answer: 1

4. They were all shocked at his failure in the competition.

  1. were shocked at all
  2. had all shocked at
  3. had all shocked by
  4. had been all shocked on
  5. No correction required

Answer: 5

5. Despite of their differences on matters of principles, they all agree on the demand of hike is salary?

  1. Despite their
  2. Despite of the
  3. Despite for their
  4. Despite off their
  5. No correction required

Answer: 1

6. He is a singer of repute, but his yesterday’s performance was quite disappointing

  1. performances of yesterday were
  2. yesterday performance was
  3. yesterday performance were
  4. performances about yesterday were
  5. No correction required

Answer: 5

7. The crime has growth rapidly in Russia since the disintegration of the communist system.

  1. rapid crime has grown
  2. crime has grown rapidly
  3. crimes grow rapidly
  4. crimes have been rapidly grown
  5. No correction required

Answer: 2

8. My hair stood off ends when I saw the horrible sight.

  1. stood at ends
  2. stood on ends
  3. stood to ends
  4. stands on ends
  5. No correction required

Answer: 2

9. The crops are dying; it must not have rained.

  1. must had not
  2. must not be
  3. must not have
  4. must not have been
  5. No correction required

Answer: C

10. The intruder stood quietly for few moments

  1. for few time
  2. for the few moments
  3. for moments
  4. for a few moments
  5. No correction required

Answer: 4

How to Prepare For Written Exam

Upcoming Jobs for Engineers

Directions (Questions 11-18): In questions given below, a part of the sentence is italicized and underlined. Below are given alternatives to the italicized part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. In case no improvement is needed, option ‘D’ is the answer.

11. If the room had been brighter. I would have been able to read for a while before bed time.

  1. If the room was brighter
  2. If the room are brighter
  3. Had the room been brighter
  4. No improvement

Answer: 3

12. If you are not clear about the meaning of a word, it is wise to look to a dictionary

  1. look for
  2. look at
  3. look up
  4. No improvement

Answer: 3

13. There is no more room for you in this compartment.

  1. there is no more seat
  2. there is no more space
  3. there is no more accommodation
  4. No improvement

Answer: 2

14. More than one person was killed in accident.

  1. were killed
  2. are killed
  3. have been killed
  4. No improvement

Answer: 1

15. Every time I go in a lift to my sixth floor apartment, I remember the calm and serenity of my ancestral home in the village.

  1. move in a lift
  2. ascend in a lift
  3. takes a lift
  4. No improvement

Answer: 3

16. My friend was in hospital for a week after an accident

  1. through
  2. following
  3. for
  4. No improvement

Answer: 2

17. If you are living near a market place you should be ready to bear the disturbances caused by traffic.

  1. to bear upon
  2. to bear with
  3. to bear away
  4. No improvement

Answer: 2

18. In India today many of our intellectuals still talk in terms of the French Revolution and the Rights of Man, not appreciating that much has happened since then.

  1. much has been happening
  2. much had happened
  3. much might happen
  4. No improvement

Answer: 4

Directions (Questions19-20): Pick out the most effective word(s) from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

19. Catching the earlier train will give us the …… to do some shopping.

  1. chance
  2. luck
  3. possibility
  4. occasion

Answer: 1

20. Many of the advances of civilization have been conceived by young people just on the …… of adulthood

  1. boundary
  2. threshold
  3. peak
  4. horizon

Answer: 2

More Related Links

Sports Quiz Samanya Gyan
Best Career Options Latest Current Affairs
Latest Govt. Jobs by State Pratiyogita Darpan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *